feeling good blog

Feeling good! Analyse van silhouet door Debbie Hallie van B&D design color, contrast & clothing en voeding door Nicolette Ottolini van The Perfect Balance

lichaamsbeweging

Een reactie plaatsen

in “gezond de zomer in” plaats ik voornamelijk recepten maar voor een goede gezondheid is ook voldoende lichaams beweging erg belangrijk. ik heb er op deze pagina al eerder over geschreven. je hoeft niet gelijk naar de sportschool om je daar af te matten als je dat niet leuk vind. alle soorten lichaamsbeweging dragen bij aan een goede gezondheid. zolang je het maar leuk vind en je het voor een lange tijd kunt volhouden. in deze tijd van het jaar is het makkelijker om ergens mee te beginnen. de dagen zijn langer zodat je na het eten nog even een stukje kunt lopen, het weer is aangenamer zodat je eens vaker de fiets kunt pakken. goede gewoontes die je nu in deze periode aanleert zijn makkelijker vol te houden in de winter. het fine van lichaamsbeweging is dat je daarna ook beter kunt ontspannen en dat is ook belangrijk voor een goede gezondheid. begin er vandaag nog mee!! denk er niet te veel over na, bedenk geen argumenten waarom je het niet kunt doen (te moe, geen tijd) maar juist argumenten waarom je wel kunt gaan lopen, fietsen of wat je ook maar wilt. gewoon doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s