feeling good blog

Feeling good! Analyse van silhouet door Debbie Hallie van B&D design color, contrast & clothing en voeding door Nicolette Ottolini van The Perfect Balance

apps

Een reactie plaatsen

ik ben niet zo´n voorstander van detox, maar de goede punten ervan ga ik deze week maar eens toepassen. veel groente, veel fruit, geen suiker, geen alcohol, geen vlees (oke, beetje ham bij de asperges). ook ga ik eens een paar dagen geen brood eten. niet omdat ik daar nou zo’n tegenstander van ben maar als ik brood eet, beleg ik dat met vleeswaar en krijg ik tijdens de lunch dus geen groente of fruit binnen. liever maak ik een salade met peulvruchten wat voor langere tijd verzadigt. met behulp van de handige app food planner heb ik net mjin weekmenu gemaakt. allemaal lekkere en gezonde recepten van albert hein die ik heel makkelijk kan inladen in de app. krijg er al goede trek van!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s